Verkeersweek van 15/05- 19/05/2017

Tijdens deze week leerden de kinderen beter te fietsen. Dit deden ze door verschillende oefeningen te doen met hun fiets en te fietsen volgens een parcours. Fietsen tussen balkjes, over balken, tussen kegels, over een wip, ….. .

Door het talrijk opkomen met de fiets, verzamelden we ook beloningen bij Sam de Slang. Zo kregen we extra speeltijd, een bal, we mochten een film kijken, zelfs een keer zonder boekentas naar huis gaan. Als kers op de taart kregen we op vrijdagnamiddag een ijsje.

De leerlingen van het zesde leerjaar legden deze week ook hun fietsexamen af.

Bedankt aan het MOS-team voor deze leuke week. Ook bedankt aan al de leerlingen die de hele week met de fiets naar school kwamen, zelfs tijdens de slechtere dagen van de week (donderdag en vrijdag was er veel regen).